Search
Search
Meny
Background
Fra venstre, CEO Per Morten Bergh, Joachim Knutsen som ny kommersiell leder og byråleder Christian Stenseng

6. Sans by Liwlig henter ny kommersiell leder

19. april 2023
Joachim Knutsen er det siste tilskuddet i 6. Sans sin offensive vekststrategi. Selskapet ble tidligere i år kjøpt opp av den nordiske eventgiganten Liwlig Group.

“Vi er veldig fornøyd over å ha fått med oss Joachim på laget som en viktig brikke i satsningen i det norske markedet. Det nettverket og den kompetansen han besitter vil være avgjørende for at vi skal nå våre mål” sier Christian Stenseng, byråleder 6. Sans by Liwlig


Joachim Knutsen går inn i 6. Sans by Liwlig som kommersiell leder. Han kommer fra stillingen som COO i kunst-startupen Locarto og har tidligere vært kombinert sponsorsjef i P4-gruppen og markedssjef i NRJ.

“Jeg gleder meg stort til å få ta del i realiseringen av uforløst kommersielt potensiale i 6. Sans. Kombinasjon av faglig sterkt team, ambisjonsnivå og nordisk potensiale gjennom konstellasjonen med Liwlig Group gjorde denne sjansen umulig å takke nei til” sier Knutsen


Fakta:
LIWLIG Group er Nordens største eventbyrå. Selskapet har ca. 270 ansatte og har en budsjettert omsetning på 1 milliard NOK i 2023. LIWLIG inkluderer TAPAUS i Finland, Eventyr Nine Yards i Sverige, Welcome i København, samt 6.Sans i Norge.
www.liwlig.com 
 
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN