Search
Search
Meny
Background
Knut Wicklund Hansen

6.Sans by Liwlig styrker teamet

28. februar 2024
6.Sans by Liwlig er stolt over å kunngjøre tilskuddet av en ny ressurs til sitt allerede sterke team. Knut Wicklund-Hansen slutter seg til byrået som rådgiver, og bringer med seg en imponerende bakgrunn og erfaring, som vil bidra til å berike byråets tjenester og levere enda bedre resultater for våre kunder.
Knut melder overgang fra Macsimum, og bringer med seg over 10 års erfaring innen konferanser og events. Han har jobbet med mange av de toneangivende fagkonferansene innenfor IT, sikkerhet og helse. Denne ekspertisen vil være uvurderlig når det gjelder å styrke vårt byrås evne til å møte og overgå kundens forventninger.
 
"Vi er glade for å ønske Knut velkommen til 6.Sans by Liwlig" sier Per Morten Bergh, CEO i 6.Sans by Liwlig. "Med sin omfattende erfaring og dedikasjon til kvalitet, er jeg overbevist om at Knut vil spille en viktig rolle i vår fortsatte suksess og bidra til å forsterke vår posisjon som det ledende byrået innen opplevelsesbasert kommunikasjon."
 
Knut vil jobbe tett med vårt eksisterende team for å drive innovasjon, utvikle strategier og levere skreddersydde løsninger som oppfyller og overstiger våre kunders forventninger. Vi er sikre på at Knut vil tilføre 6.Sans by Liwlig en frisk tilnærming og nye perspektiver som vil bidra til å drive vekst og suksess.
 
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN