Search
Search
Meny
Background
Stine Christensen, Ben Henrik Sauge, Vivian Sørmeland og Marius Bjellebø er de nye fjesene i 6.Sans by Liwlig. Sistnevnte kunne ikke være med på bildet grunnet jobb. 

6.SANS styrker staben. Ansetter fire nye medarbeidere

15. august 2023
Eventbyrået 6.Sans ønsker velkommen til fire nye kollegaer i fire forskjellige stillinger. 
 
Nordens største og ledende eventaktør, Liwlig, vokser stadig etter Gyro-transaksjonen link til tidligere sak i Kampanje

Liwlig Group er Nordens største eventbyrå og har over 320 medarbeidere og en proforma-omsetning på 110 millioner euro i 2023. 

6.Sans by Liwlig i Norge styrker nå teamet i Norge med fire dyktige medarbeidere. Eventbyrået gleder seg til et nytt og spennende halvår.

Stine Christensen har jobbet i 6.Sans før og trer nå inn i samme stilling som hun hadde tidligere, som Art Director. Stine har siden forrige gang jobbet hos Ullvang som innholdsprodusent. 

Henrik Sauge kommer fra stillingen som hotelldirektør for Gaustablikk Fjellresort. Han har tidligere jobbet på The Well, Strawberry og The Thief. 

 «Når man får mulighet til å bytte bransje og jobbe med de beste og det ledende byrået i bransjen, så må man jo bare ta den muligheten» uttaler Henrik. 


Marius Bjellebø er ansatt som filmfotograf og klipper og har tidligere jobbet på prosjekter som James Bond, Lykkeland, Troll og Pørni. 

Vivian Sørmeland er hentet fra eventbyrået Komon-Stageway og går inn som prosjektleder hos 6.Sans. 

«Vi hadde fra før fantastisk et fantastisk team med de beste folka. Nå har vi vært veldig heldige og fått fire unge, dyktige og attraktive medarbeidere med på laget. Disse fire kommer til å styrke temaet vårt ytterligere», sier Per Morten Bergh, CEO i 6.Sans by Liwlig.

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN