Search
Search
Meny
Background
Fra venstre: Kjell Vidar Dokken, Morten Djupvik, Hilde Kristoffersen, Emilie Nordskar og Jørn-Are Bergh. Foto: Skiskytterforbundet

Byggmakker og Onninen inngår samarbeid med skiskytterne

03. november 2022
Kesko Norge skal de neste tre årene jobbe sammen med vinterens mest populære TV-idrett. Byggmakker og Onninen, som eies av finske Kesko, er nemlig Norges Skiskytterforbunds nye samarbeidspartnere.
 

-Vi ser mange likheter mellom oss og skiskytterne. De er proffe, de har fokus på samhold og samarbeid, og er en familie. På samme måte som smørerne og støtteapparatet er tidlig oppe og alltid tilstede for utøverne, er Byggmakker og Onninen alltid der for handverkere. Vi skal løfte fram støttefunksjonene i begge leirer, sier administrerende direktør i Kesko Norge, Hilde Kristoffersen.


Avtalen trer i kraft 1. november, og løper ut sesongen 2024/2025. Mens Byggmakker-logoen blir å se på konkurransedressen, vil Onninen bli synlig på alt annet tøy.

-Dette er en samarbeidsavtale som styrker oss både internt og eksternt. Vi skal anerkjenne de flinke folkene vi har i Kesko-systemet, og denne avtalen gir oss noe å samle oss rundt, sier Kristoffersen.

Avtalen mellom Kesko og NSSF blir en av de største avtalene for NSSF, og skaper viktig trygghet fram mot sesongstart.

-Skiskytterfamilien ønsker Byggmakker og Onninen hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å bidra til at to solide merkevarer skal styrke sin posisjon ytterligere. Vi er stolte av å kunne få disse to selskapene med på laget, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Fakta om Kesko Norge:
  • Byggmakker og Onninen eies av finske Kesko
  • Byggmakker omsatte for 7328 MNOK i løpet av 2021. Elektrogrossisten Onninen omsatte for over 3 milliarder kroner. Et av vekstområdene nå er energieffektivisering og Smart Hus
  • Kesko er en av de største detaljhandelsselskapene i Nord-Europa.
  • Forretningsområdet byggevarer og teknisk handel har et omfattende tilbud av produkter til proff og forbruker.
For ytterligere informasjon, kontakt: 
Hilde Kristoffersen, administrerende direktør Kesko Norge: 924 44 235
Morten Aa. Djupvik, generalsekretær NSSF: 916 83 540
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN