Search
Search
Meny
Background

Coop fortsetter som hovedsponsor for Vålerenga Fotball

01. desember 2023 | Bodil Berggren
Vålerenga Fotball forlenger avtaler med flere samarbeidspartnere og scorer nest-best i stor sponsorundersøkelse.
Coop forlenger avtalen som klubbens hovedsamarbeidspartner med ett år. Klubbens draktpartner blir dermed med videre, og skal pryde skuldrene også neste sesong uavhengig av sportslig utfall i den svært spennende sesongavslutningen.

- Dette er et svært viktig og tydelig signal. Vi er utrolig glade for at en så viktig og stor partner ser verdien i samarbeidet med oss, og med det ønsker å fortsette også neste år, sier Vålerengas kommersielle leder, Andreas Aalbu. 

Markeds- og analysesjef i Coop ØST, Alexander Gustavsen gleder seg over at avtalen nå er signert, og sier at helheten med både dame- og herrelaget var viktig for dem.

- Vi ser frem til nok et år som en av Vålerengas hovedpartnere. Dette er et sterkt samarbeid som har gått over flere år allerede, og vi syns det var riktig og viktig å fortsette også ut 2024, sier Gustavsen.

I tillegg til avtalen med herrelaget er Coop også inne på sponsorsiden hos Vålerenga damer.
Vålerenga Fotball har også nylig resignert avtaler med Bryn og Brynseng Trafikkskole og andre partnere, og er i sluttforhandlinger med to nye samarbeidspartnere. Klubbens attraktivitet bekreftes også i Sponsor Insight sin nylig publiserte rapport i sponsormarkedet. Vålerenga er en av tre klubber som får plass på lista over Norges 32 mest spennende sponsorobjekter. Her ender Vålerenga på delt 20. plass med 14 prosent score, kun slått av Brann (13 prosent).

- Dette er veldig gledelig. Vårt mål er å tilby fotball-Norges råeste sponsornettverk. Engasjementet for Vålerenga er sterkt og ekte. Vi sikrer samarbeidspartnere stor synlighet. Vi skal engasjere og har landets beste supportere. Østblokka lager et unikt trøkk, og som klubb betyr vi veldig mye for mange utover det som skjer på banen, sier Graff og legger til:

- Vi er klubben for alle, og arbeidet i regi av Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn blir også lagt merke til.
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN