Search
Search
Meny
Background

Green Camp inngår partnerskap med Berg-Hansen og utvider til Sverige

14. mars 2024
Green Camp er stolt over å inngå samarbeid med Berg-Hansen, et av Norges ledende byråer innen reiser, konferanser og events, med en historie som strekker seg nærmere 150 år tilbake. Partnerskapet markerer starten på et nytt kapittel for Green Camp, med en utvidelse til det svenske markedet.
 
–Green Camp er en av de mest spennende bærekraftskonferansene i Norge og har etablert en standard for inspirerende bransjesamlinger gjennom sitt fokus på bærekraftig kommunikasjon og samarbeid, sier Jonas Evensen, prosjektleder i Berg-Hansen.
 
De siste to årene har Green Camp Norge samlet nærmere 200 små og store norske selskaper til konferansen i Oslo. Med Berg-Hansen ved roret er Green Camp nå klare for å ta skrittet videre og lanserer konferansen i Gøteborg denne høsten, samtidig som de fortsetter suksessen i Oslo. Berg-Hansen vil være totalleverandøren som skal prosjektlede og produsere begge konferansene.
– Berg-Hansen er en perfekt partner for Green Camp. De siste årene har de opparbeidet seg en imponerende portefølje innen store konferanser og events med en eventavdeling i Oslo på nærmere 40 ansatte. Berg-Hansen er et tradisjonsrikt norsk selskap som står midt i en spennende transformasjon og tar mange grep for å tilpasse seg fremtiden," forteller grunnlegger av Green Camp, Tanja Schøien.
 
Kreativ leder og produsent i Berg-Hansen, Marcus Dahlqvist, har tidligere vært med å bygge opp EAT-konferansen og gleder seg til å arrangere nok en konferanse med fokus på bærekraft, både i Oslo og på hjemmebane i Sverige.
- Sammen med Green Camp skal vi skape en kreativ arena for kompetansedeling og nettverksbygging, drevet av samtaler om bærekraft og ansvarlighet, sier Dahlqvist.

Green Camp arrangeres av Nr. 17, et strategisk kommunikasjonsselskap med fokus på kreativitet og samarbeid i det grønne skiftet.
 
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN