Search
Search
Meny
Background

Like Muligheter og Norway Cup inngår samarbeid

24. april 2022
Verdiprosjektet Like Muligheter går inn som samarbeidspartner med Norway Cup, verdens største fotball turnering for barn og unge.
 
Norway Cup og Like Muligheter har flere sammenfallende verdier og målsetninger, og et samarbeid vil derfor forsterke arbeidet med  nå bærekraftsmål nr 5 – Likestilling mellom kjønnene
Samarbeidet har mål om å: ​
• Øke jenteandelen ​i fotballen og turneringen
• Sikre at jenter får akkurat samme muligheter som guttene​
• Jobbe for å beholde jentene lengst mulig i den organiserte fotballen (idretten)​

«Like Muligheter er stolt over å inngå samarbeid med Norway Cup, verdens største fotball turnering for barn og ungdom. Norway Cup har lenge hatt en tydelig bærekraftstrategi, med blant annet fokus på bærekraftsmål nr 5 – Likestilling mellom kjønnene, og vi tror på at samarbeid og tiltak vil bidra til at vi når målene vi har satt oss – sammen» sier Marianne Aasland, prosjektleder i Like Muligheter

«Norway Cup ønsker å samarbeide med gode verdileverandører, og vi ser på Like Muligheter som en tydelig, viktig og utfordrende verdiaktør. Vi gleder oss til å jobbe sammen for å fremme likestilling og inkludering på fotballarenaen», Rannveig Sundelin prosjektleder samfunnsansvar og bærekraft.

 
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN