Search
Search
Meny
Background

Martin Ødegaard inngår samarbeid med TINE

31. mai 2024
Martin Ødegaard slår et slag for melka i kostholdet og har inngått et storstilt samarbeid med TINE Melk. Til sommeren blir han å se på melkekartongene landet over, sammen med idrettsstjernene Guro Reiten og Karsten Warholm.

- Jeg har vokst opp med melk både til frokost og kvelds, så for meg kjennes det naturlig å inngå et samarbeid med TINE som egentlig har fulgt meg gjennom hele livet på flere måter, sier Martin Ødegaard.
 

Den profilerte fotballspilleren har selv deltatt på TINE Fotballskole som liten, og roser klubbene for den innsatsen som legges ned rundt om i landet.

Jeg vet at jobben som gjøres med fotballskolene er utrolig viktig for mange barn og klubber. TINE Fotballskole bidrar til at klubber rundt om i landet får økonomiske bidrag som gjør at de kan tilby idrettsaktiviteter til barn året rundt. Jeg vet hvor viktig det er med idrettsglede og fysisk aktivitet for barn, og det synes jeg det er positivt å kunne bidra til, sier Ødegaard.

Melk med honning til kvelds

Fotballprofilen kan også avsløre at flere av spisevanene fra barndommen har blitt med videre i livet som fotballproff i utlandet.
 

– Melk er veldig næringsrikt og naturlig rik på protein. En frokostklassiker for meg er fortsatt skiver med grovbrød med Norvegia og et glass iskald melk til, sier han, og legger til:
 

– Og kvelden før kamp tar jeg gjerne et glass varm helmelk med honning.

- Gode verdier

Nå blir han altså både lettmelka og helmelkas nye ansikt utad fremover. Noen heldige melkedrikkere kan også få mulighet til å vinne et drømmemøte med fotballprofilen, gjennom å delta i konkurransen på melkekartongen.

Vi er veldig fornøyde med å ha fått Martin Ødegaard med på laget. Martin fremstår for oss alle som en fin fyr med gode verdier og en klar tanke om hvordan kostholdet påvirker prestasjoner. I TINE er vi opptatt av å gjøre ting skikkelig, og det er Martin og. Vi er veldig stolte over at både han, Karsten Warholm og Guro Reiten vil samarbeide med oss og bidra til å løfte fokus på melk, sier markedsdirektør Unn Grønvold Nikolaisen.

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN