Search
Search
Meny
Background
Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter inngår samarbeid med Reitan Retail

13. januar 2023
Handelsselskapet blir senterets hovedsponsor de neste tre årene.

"Gjennom fredsprisvinnernes ideer og arbeid ønsker vi å inspirere til små og store endringer for en fredeligere verden. Jeg er glad for at vi nå får med oss Reitan Retail som hovedsamarbeidspartner i dette arbeidet", sier direktør for Nobels Fredssenter, Kjersti Fløgstad.

Viderefører og styrker samarbeidet
Fløgstad fremhever at verdigrunnlaget som Reitan Retail bygges på var viktig for å velge selskapet som langsiktig partner.

"Vi samarbeidet med Reitan Retail også i 2022, da som partner for arrangementer om Nobels Fredspris 2021. Vi opplever at Reitan Retail står for verdier som passer godt med det vi ønsker å fremme, og setter pris på at vi nå kan styrke samarbeidet", sier Fløgstad.

DIALOGSATSINGEN AVGJØRENDE
Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail, trekker frem fokuset som Fredssenteret har på dialog som en av hovedårsakene til at nettopp Nobels Fredssenter er en god samarbeidspartner for selskapet han leder.

"Vi tror konflikter kan unngås og at verden blir et bedre sted med åpen og god dialog, og vi ønsker å støtte Fredssenteret i dette viktige arbeide"t, sier Reitan.

"Ett av verdigrunnlagene i Reitan Retail er at vi skal snakke med hverandre, ikke om hverandre. God dialog gjør oss i stand til å skape de beste handleopplevelsene i folks hverdag, og når vi kombinerer dialog med handling kan vi bidra til en mer bærekraftig fremtid", sier han.

I tillegg til avtalen med Reitan Retail, som strekker seg ut 2025, har Nobels Fredssenter også hovedsamarbeidsavtale med aluminium- og energiselskapet Hydro.

Pressekontakt:
INGVILL BRYN RAMBØL

ibr@nobelpeacecenter.org

+47 924 52 944

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN