Search
Search
Meny
Background
Viktoria Stensrud og Martine Moflag.

NPG Event styrker laget med to nye profiler

12. mars 2024
I takt med en stadig økende portefølje av spennende prosjekter, henter NPG Event to nye prosjektledere med bakgrunn fra både festivaler, startups og corporate. Oppgaven er «enkel», nemlig å skape morgendagens møteplasser som både engasjerer, skaper tilhørighet og lønnsomhet for kundene.

Ansettelsene av Viktoria Stensrud og Martine Moflag markerer en utvidelse av både kapasitet og kompetanse for NPG Event som er ledet av Knut Erik Dahle. Han kom selv til event-byrået i høst etter en rekke år i bla. Nor-Shipping og JCP. Med sin erfaring og strategiske tilnærming har han nå satt kursen for å utvikle eksisterende og nye markeder.

Vi har store ambisjoner for vår eventavdeling, og disse nye tilskuddene er en integrert del av vår strategiske satsning. NPG har en unik tjenesteportefølje i Norge, og vi er lidenskapelig opptatt av å skape verdifulle merkevareopplevelser for våre kunder, uttaler Knut Erik Dahle.

Med kundeportefølje bestående av alt fra store industrikonsern og foreninger til internasjonale organisasjoner og scaleups, kreves ekspertise innenfor en rekke områder. "Vi er utrolig heldige som har fått Martine og Viktoria med på laget," fortsetter Dahle. "Begge har en unik kombinasjon av erfaring, kompetanse og pasjon som vil komme våre kunder til gode. Og så er de skikkelig gode til å tenke utenfor boksen og jobbe tverrfaglig."

Viktoria og Martine utmerket seg blant flere hundre søkere til prosjektlederstillingene. Men hvorfor falt deres valg på nettopp NPG Event?
- Teamet! Min lidenskap og grunnen til at jeg trives så godt i event-bransjen, er magien av å se mennesker møtes og muligheter skapes. I møte med NPG kjente jeg sterkt på at her var det gode muligheter og mennesker» uttaler Viktoria Stensrud.

NPG har en skikkelig solid fartstid i bransjen, men er ikke redd for å til å tenke nytt, stort og internasjonalt. Magefølelsen sa bra folk, takhøyde og et ordentlig kreativt miljø, fortsetter Martine Moflag.

Århjulet for 2024 er allerede godt fylt opp og nå venter spennende prosjekter med noen av Norges største merkevarer for begge.

Bli kjent med våre ferskeste stjerner, Viktoria og Martine

Viktoria Stensrud, ny prosjektleder for Event
Viktoria har allerede fylt kalenderen med kommende prosjekter og kundemøter etter bare en måned hos oss. Med et vinnende vesen, solid erfaring og stå-på-vilje har Viktoria allerede satt i gang med årets arrangementer. Hun har en bred bakgrunn og har tidligere jobbet hos Offpiste og NOSLEEPTILLBROOKLYN, der hun blant annet jobbet med Palmesus og fokuserte på å maksimere utbyttet av sponsoratene.

Martine Moflag, ny prosjektleder på Event
Martine, vår andre nye prosjektleder, har erfaring som spenner seg på tvers av corporate, event og startups. Corona brakte Martine tilbake til Norge etter en rekke år i bla. Amsterdam og København. Hun har i mange år vært gründer innen opplevelsesbasert markedsføring/ proptech og kommer nylig fra et engasjement som Event Manager hos PwC med fokus på employer branding.
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN