Search
Search
Meny
Background
Janette Haukland og Knut Erik Dahle

NPG henter ny event-sjef fra Nor-Shipping

06. september 2023
Merkevarebyrået, NPG, henter Knut Erik Dahle som ny leder for selskapets eventavdeling. Dahle kommer fra rollen som Head of Conference and Event for shipping-messen Nor-Shipping.
 
NPG fortsetter å vokse og utvider sin tilstedeværelse innenfor merkevareaktivering. Knut Erik vil spille en avgjørende rolle i å ytterligere styrke vår posisjon som en ledende aktør.

Knut Erik har erfaringen og den strategiske tilnærmingen for å utvikle eksisterende og nye markeder. Hans rolle vil være å utvikle avdelingen, B2B prosjekter og ikke minst bidra med sin ekspertise inn i NPGs forretningsområder.

Vi har ambisiøse mål for eventsatsningen og Knut Eriks tilnærming til event og markedet vil være en sterk bidragsyter til strategisk utvikling av området og innholdstjenester, sier CEO i NPG, Stig Kristiansen. 


Dahle kommer fra rollen som Head of Conference and Event for shippingmessen Nor-Shipping, en av de største internasjonale messene innen maritim sektor. Dahle har i tillegg omfattende erfaring fra eventmarkedet som inkluderer flere år i ulike stillinger hos eventbyrået JCP Nordic.

NPG har den mest spennende tjenesteporteføljen i Norge og en lidenskap for merkevareopplevelser som skaper merverdi for kunden. Det er stor konkurranse i markedet, men jeg er sikker på at vi har det som skal til for å skille oss ut og levere over det som forventes. Jeg gleder med til å være med å utvikle et event-team som kan tilby en totalløsning både når det gjelder opplevelse- og merkevarebygging, forteller Knut Erik Dahle.


NPG leverer prosjekter til noen av de aller største merkevarene i Norge og internasjonalt. I tillegg arbeider de målrettet innen flere tjenesteområder, som TV-produksjon, kommunikasjon og merkevarebygging, og har ambisjoner om å vokse i flere spennende sektorer.

Vi opplever at markedet er i sterk vekst i våre sektorer, og det er en spennende tid vi gå i møte. Fra min rolle som daglig leder i Sponsor og Eventforeningen, har jeg kjennskap til Knut Erik og hans viktige bidrag på å utvikle Nor-Shipping. Derfor er jeg veldig glad for å ha fått han på laget for å styrke vår eventavdeling. Vi ønsker han velkommen 9. oktober, sier Janette Haukland, CCO i NPG.

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN