Search
Search
Meny
Background

Ny administrerende direktør på Telenor Arena

20. september 2022
Kjetil Bell Tveit overtar som administrerende direktør i Euforum Holding, som eier og driver Telenor Arena. Han tar over stafettpinnen etter Rasmus Sandnes som etter 5 år som administrerende direktør nå trer inn i rollen som styreleder i selskapet.
Kjetil Bell Tveit har jobbet ved arenaen i 4 år som kommersiell direktør. Han kjenner dermed virksomheten godt og har vært sentral i snuoperasjonen ved arenaen, hvor det nå er etablert en bærekraftig driftsmodell. Han har tidligere erfaring fra bl.a. kommersielle- og driftsrelaterte lederstillinger i kantineselskapet Fazer Food Services og rekrutteringsbyrået Centric. Kjetil har en mastergrad i organisasjon og ledelse fra Universitetet i Oslo og NTNU.

–Det har vært en spennende reise i Telenor Arena hittil og jeg gleder meg enormt til fortsettelsen. Sammen med nye eiere begynner et nytt kapittel for arenaen og vi ser store muligheter i et voksende marked. Hovedambisjonen er å skape mer aktivitet i arenaen, forbedre gjesteopplevelsen og styrke relasjonen til samarbeidspartnerne. Å utvikle arenaen i harmoni med omgivelsene og mulighetene som kommer på Fornebu er en meningsfull oppgave, uttaler Bell Tveit.

–Telenor Arena huser allerede de største innendørs arrangementene i landet; vi får besøk av verdensledende artister, har de største bedriftssamlingene, messer og internasjonale idrettsmesterskap. Sammen med nye eiere ønsker vi å tilrettelegge for mer fleksibilitet i hvordan arenaen brukes. Den skal være attraktiv for både store og mindre konserter samt bedriftsarrangement av ulik størrelse. I tillegg vil vi tilrettelegge for et mangfold av idretter, uttaler Bell Tveit.

–Hvert år gleder arenaens arrangementer opp mot 400.000 gjester og jeg føler meg privilegert som får lede et kompetent og engasjert team som nettopp har dette som hovedoppgave; å skape opplevelser verdt å minnes, avslutter Bell Tveit. Styrker laget For å styrke salgs- og markedsarbeidet har selskapet nettopp rekruttert Lars Marius Walbye. Walbye har mange års erfaring fra både kommersielle og tekniske fag- og lederstillinger i bl.a. media- og eventbransjen. Han vil sammen med den erfarne nøkkelpersonen Keith Woods (partneransvarlig og salgs-/markedssjef) utgjøre det kommersielle teamet ved arenaen.
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN