Search
Search
Meny
Background

Ny ambassadør for Right To Play Norge: Aleksander Aamodt Kilde

10. oktober 2023
Aleksander Aamodt Kilde, en av Norges mest fremtredende idrettsstjerner, har tatt et betydningsfullt skritt utenfor idrettsbanen for å støtte en hjertesak som har vært viktig for ham i lang tid. Kilde har nylig signert en ambassadør-kontrakt med Right To Play som forbedrer barns liv ved å gi tilgang til lek og læring.
Selv om Kilde er kjent som en svært dyktig alpinist, har han også en lidenskap for barns rettigheter. Right To Play, en ideell organisasjon som bruker lekbasert læring som et verktøy for bedre utdanning, ble et naturlig valg for Kilde. Organisasjonens arbeid med å skape trygghet og muligheter for barn i noen av verdens mest utsatte områder appellerte sterkt til han.

"For meg som har vært heldig å vokse opp i en del av verden hvor det er helt naturlig for barn å leke, har jeg forstått viktigheten av dette og ønsker at barn i hele verden får samme mulighet. Noe av det viktigste Right To Play gjør er at de gir så mange barn muligheten til å få en utdannelse og leve livet som et barn skal. Barns rettighet til å kun være barn, og kunne leke og lære som normalt gir meg en glede og er en sak jeg brenner for."


Som ambassadør for Right To Play vil Aleksander Aamodt Kilde spille en viktig rolle for å øke bevisstheten om organisasjonens arbeid og bidra til å samle midler til prosjekter i 15 programland.

"Kilde er en ekte superhelt, både i og utenfor alpinbakken", sier Lars Erik Svanberg, daglig leder for Right To Play Norge. "Vi er utrolig glade for å ha Kilde med på laget og ser frem til å jobbe sammen for å gi barn muligheter til å gå på skole, og få en hverdag med lek og læring."


Partnerskapet mellom Aleksander Aamodt Kilde og Right To Play er et bevis på hvordan idrettsverdenen kan brukes for å fremme viktige saker og gjøre verden til et bedre sted for barn. Right To Play ser frem til å jobbe med Kilde, og er takknemlig for hans engasjement for å gjøre en positiv innvirkning på barns liv. Right To Play er en internasjonal organisasjon som beskytter, utdanner og styrker barn gjennom lekbasert læring. Organisasjonen har programmer i 15 land, og jobber hver dag for å sikre barns rett til utdanning
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN