Search
Search
Meny
Background

«Slo et slag for Ukraina»

28. februar 2023
Det Oslo-baserte eventbyrået, 6.Sans utfordret kunder, partnere og sine ansatte til å slå et slag for Ukrainia. Representanter fra deres kunder møttes for en veldedig Padel-turnering på Bærum-Padel - for å samle inn penger til kriserammede i Ukraina.
 
Det siste året har nyhetsbildet vært preget av invasjonen av Ukrainia, og hvordan krigen har preget menneskene som bor der. 6.Sans by LIWLIG er som mange andre ikke upåvirket av de forferdelige bildene og historiene som blir vist fra de krigsherjede områdene.

LIWLIG group har etablert et samarbeid med NGO volunteer100 i Ukraina, og på arrangementet deltok også organisasjonens leder og leder av Ukrainas ledende eventbyrå, Plombir, Nataly Chyzhova. Hun bor rett utenfor Kiev og opplever krigen på nært hold.
 
Padel-turneringen foregikk mandag 27.februar og var et alternativ for både erfarne spillere og de som ville spille Padel for første gang. Inntektene går uavkortet til å hjelpe Ukrainere i nød ved hjelp av en gruppe fagfolk fra Ukrainske eventbyråer som sørger for å få frem livsnødvendig mat og drikke ut til områdene rundt der krigen pågår. Til sammen ble det samlet inn over 158.000 kr.
 
Padel-turneringen er en del av konseptet «The Long Game for Peace» som består av flere sportseventer i Finland, Sverige og Norge, arrangert av Nordens største eventbyrå LIWLIG: https://www.pitkapeli.fi/ 

Kjetil Jansrud stilte opp som arrangementets konferansier og uttaler: 

Det er hyggelig på stille opp for en viktig sak. Krigen og krisen i Ukraina fortsetter, og vi må bidra til oppmerksomhet også fremover. Bakteppet er alvorlig, men vi bidrar som vi kan, denne gangen med en Padelkonkurranse.  

 
Per Morten Bergh, CEO i 6.Sans uttaler følgende:

I 6.Sans lever vi av opplevelser. Her har vi fått muligheten til å hjelpe samtidig som vi kunne skape en hyggelig arena for kunder, og samarbeidspartnere. Det å kunne samle inn over 150.000 til en så viktig sak gjør oss ydmyke og stolte. Tusen takk til alle kunder, ansatte og alle andre som har bidratt.

 
Aktører som deltok: Handelsbanken, Fursetgruppen, Nordic Choice, Gjensidige, Nordea, Utleiemegleren, Njie / ProPud, Energi Salg Norge, Konsertsystemer, Oceans, Idé House of Brands, Trippus, Talerlisten, ShowDeVida og SixSides. 
 
Fakta: 6.Sans er en del av LIWLIG som er Nordens største byrå, med ca. 270 ansatte og en omsetning i 2023 på ca. 1 mrd. NOK. Liwlig har opprettet konseptet «Long game for Peace» som et Nordisk samarbeid med Ukraina og har hittil samlet inn over 750.000 NOK til tiltak for mat og hjelp til mennesker i «grey zones».

Kontakt for mer info:  
Per Morten Bergh // per.bergh@6sans.no 
Christian Stenseng // christian.stenseng@6sans.no 
 
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN