Search
Search
Meny
Background

Vi ønsker Event.no velkommen som medlem!

29. januar 2023

 
Vi i Event.no er en gjeng kreative og engasjerte eventskreddere - som skreddersyr event, konferanser og firmaturer. Vi er et eventbyrå som elsker å se våre felles idéer bli satt ut i livet.
Hos oss er ingen kunde verken for liten eller for stor. Det har gitt oss muligheten til å jobbe med et bredt utvalg bedrifter, med behov i alle størrelser.
På bakgrunn av dette har vi fått en solid erfaring innen alle deler av bransjen. Det er så enkelt som at hvis din bedrift ønsker hjelp med noe faglig eller sosialt – ja, da stiller vi ivrig opp.
Velger dere Event.no som deres arrangementspartner, velger dere en gjeng som bryr seg om mer enn bare et suksessfullt arrangement. Dere kan være sikre på at dere også velger en gjeng som gjør sitt beste for å etterleve sitt sosiale ansvar. Det handler om å ta bevisste valg som er bra for bedriften – og bra for jordkloden. Les mer om Event.no & bærekraft https://event.no/baerekraft

Sånn rent teknisk er Event.no en del av Whatever Group AS. Gruppen består av konferanse.no, hotell.no, feriehus.no, selskapslokaler.no og event.no. Whatever Group AS ble etablert i 2004 og har siden da blitt en stor aktør innenfor reiseliv og arrangementstjenester.
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN