Search
Search
Meny
Background

VVS Eksperten forlenger sitt engasjement med Norges Skiforbund

29. juni 2022 | Bodil Sveen Berggren
Norges Skiforbund arrangement og VVS Eksperten har samarbeidet tett siden 2011.
Norges Skiforbund arrangement og VVS Eksperten har siden 2011 samarbeidet tett og det har vært en unik reise for begge parter, en reise som nå forlenges ut sesongen 25/26.

VVS Eksperten er en rørleggerkjede med 460 medlemsbedrifter og de har siden 2011 engasjert seg på utallige TV-sendte arrangementer, med fokus på merkevarebygging og aktivisering i arena.

- Norges Skiforbund arrangerer hver sesong mellom 10-15 store internasjonale og nasjonale arrangementer som betyr opp mot 100 TV-sendte konkurranser totalt.

For å sikre gjennomføringen av disse arrangementene er vi helt avhengige av gode samarbeidspartnere. Partnere som VVS Eksperten danner grunnlaget for godt finansielt grunnlag som kommer skiidretten til gode i form av økt aktivitet, rekrutering og anleggsutvikling. Det er ekstra gøy med partnere som VVS Eksperten som tar ut mye av det totale potensialet i vårt kommersielle produkt. De er med gjennom hele sesongen, både med eksponering og med aktivisering mot publikum. I tillegg tenker de langsiktig. Noe vi ser har gitt svært god effekt, sier markedsansvarlig i Skiforbundet, Petter Ekran. 

Les mer om samarbeidet her: https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2022/6/fortsetter-samarbeidet-vvs-eksperten/
 
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN