Search
Search
Meny
Background

Yngre krefter tar over Eventbyrået GruppeSpesialisten AS

24. august 2022
Etter 22 år blir det et lederskifte i eventbyrået
Thomas Mathiesen (61), gründer og daglig leder av Eventbyrået GruppeSpesialisten i Fredrikstad, har valgt å la yngre krefter ta over livsverket hans.

Jon-Are Klemsdal (45), med solid ledererfaring fra XXL i både Norge og Østerrike, og som nå kommer fra Eimund og Vebjørn Sand’s Kunstinnstallasjon Roseslottet i Nordmarka som driftsdirektør, blir fra 1. oktober ny daglig leder etter Thomas Mathiesen.

GruppeSpesialisten AS, som startet på Greåker med fokus på gruppereiser, hadde i begynnelsen mange oppdrag for bl.a DNB, IF Skadeforsikring og flere lokale firmaer i Østfold. Mathiesen kommer fra en kjøpmannsfamilie som drev daglivarebutikken Knut Mathiesen på Rolvsøyveien. Der lærte han tidlig at det var “tæring etter næring” som gjaldt. Dette levesettet tok han med seg videre til GruppeSpesialisten AS. På denne måten har han klart å drive selskapet lønnsomt i alle år. Selskapet har blitt utviklet i takt med behovet i næringslivet. Lenge var det gruppereiser for bedrifter til både inn og utland som var det viktigste konseptet. Med tiden utviklet Mathiesen også ulike event konsepter for næringslivet med rikskjendiser, kjente artister, nasjonale og lokale samarbeidspartnere. Eventbyrået GruppeSpesialisten har store selskaper som bl.a Europris, Jøtul, Unger Fabrikker og Water Circles som kunder.

Når Norge ble “stengt ned” under pandemien fryktet Mathiesen for livsverket sitt. Han hadde lenge vurdert å få inn en partner og deleier som kunne utvikle en ny strategi for selskapets videre vekst. Valget falt på Trond Kongrød som hadde vært styreleder for Gyro, Norges største eventbyrå. I tillegg har Kongrød erfaring fra toppledernivå i flere kjente selskaper både i Norge og utlandet. Han arbeider nå som CEO for et europeisk software-selskap med hovedkontor i Portugal.

Under pandemien har de sammen utviklet og tilpasset Eventbyrået GruppeSpesialisten for videre vekst. Et nytt digitalt konsept ligger klart for lansering så fort selskapet har rekruttert riktig kompetanse.

Thomas Mathiesen føler derfor at tiden er inne for å overlevere “livsverket” til en ny leder som kan ta selskapet videre og utvikle det i takt med de nye mulighetene som nå dukker opp i en hverdag som er langt mer preget av teknologi enn tidligere.

“Med Jon-Are sitt engasjement, kreativitet, ledererfaring, og som har gjennomført utallige arrangement fra kundesiden samt driftet Roseslottet, er jeg overbevist om at han er den rette personen til å ta over når jeg nå har valgt å gå inn i en rådgiver- og partnerrolle for selskapet” uttaler Thomas Mathiesen.

“Med min erfaring fra næringslivet vet jeg hvor viktig engasjerte og motiverte medarbeidere er for å skape gode resultater og suksess. Ved å ta over EventByrået GruppeSpesialisten gleder jeg meg til å skape sukesshistorier og bidra til gode resultater hos mange bedrifter. I tillegg er jeg ydmyk til å ta over livsverket til Thomas og skal ivareta både de langsiktige kunderelasjonene med respekt samt utvikle selskapet til fortsatt å være i front med både event, reiser og nye konsepter tilpasset dagens marked og muligheter” sier Jon-Are Klemsdal.

“At Jon-Are er en Særping gjør ingenting bare han begynner å heie på FFK og fordi vi vil gjerne ha flere kunder fra både Sarpsborg, Moss og Halden” sier Thomas Mathiesen med glimt i øyet.
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN