Search
Search
Meny
Background

Vårt arbeid

Sponsor- og Eventforeningen er en ideell organisasjon som ble stiftet 16. januar 2001. Foreningen har som formål å fremme forståelsen for sponsing og event som fagområde.

Dette gjør vi ved å arrangere fagmøter, debatter, seminarer, kurs, studiereiser i inn- og utland, samt dele ut Sponsor- og Eventprisen på vårt årlige arrangement ved samme navn (tidligere kalt SPOT og SPOT-Prisen). Statuttene for Sponsor- og Eventprisen finner du HER og søknadsskjema for Sponsor- og Eventprisen finner du HER

Hver dag legger vi ut egne ferske bransjenyheter på nettsiden vår, slik at du kan være oppdatert på det siste og samtidig få nyttig kunnskap. Og hver fredag sender vi ut Nyhetsbrev, helt gratis.

Foreningen har et aktivt styre. I det ligger at hver styrerepresentant har et eget ansvarsområde og lager en dertil egnet komité for å planlegge og gjennomføre oppgaver innen sitt felt. Du kan se hvem som har ansvar for hva, ved å klikke HER

Vi har etablert et en plattform og et verdifullt nettverk som du kan bli en del av! Her treffer du representanter fra næringslivet, idrett, kultur, humanitære organisasjoner, byråer innen event -og sponsing.

Foreningen består pt av ca 200 medlemsbedrifter og organisasjoner der alle ansatte har tilgang til foreningen.

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN