Search
Search
Meny
Background

6.Sans og Gjensidige tok Gull og Sølv ved BEA World Festival 2023 i Roma

27. november 2023 | 6.sans
6.Sans og Gjensidige, vant to prestisjefylte priser ved årets BEA World Festival i Roma. Deres deltagelse i dette verdensomspennende arrangementet resulterte i gull i Convention og sølv i Educational/Training Event.
Seieren er resultat av en grundig nominasjonsprosess og knallhard konkurranse, der prosjektet
«Folkeeventyret Gjensidige: Lars Askeladd og de gode hjelperne», imponerte juryen.

«Å motta både gull og sølv i «VM for event», bekrefter vår evne til å skape minneverdige og nyskapende opplevelser, som gir målbare resultater.» Sier Victoria Marie Reide, prosjektleder i 6.Sans event AS.

«Det er vanvittig gøy å vinne VM-gull og VM-sølv med dette eventet. Innsikt i og eierskap til strategi er sentralt, og gjennom hele prosjektet «Lars Askeladd og de gode hjelperne» involverte vi både ledere og medarbeidere i forkant, underveis og i etterkant av eventet. Det ga oss et godt fundament for det videre arbeidet, og en økt forståelse for våre prioriteringer og mål.» Sier Lillian Moe Drotninghaug, prosjektleder og eventansvarlig i Gjensidige.


Sterk Norsk innsats
I tillegg tok eventbyrået Fieldwork hjem et gull i kategorien Educational/ training event og et sølv i kategorien B2B for prosjektet Google planet Pixel. I tillegg vant Fieldwork en spesialpris som Best business effectiveness for Google Pixel. Fieldwork vant I tillegg sølv i Low budget event og Creative installation for henholdsvis Yara og Netflix.

Eventbyrået Kite Comminication vant et sølv i kategorien B2I event.

JCP var nominert/shortlistet i hele fire kategorier, men fikk ingen pallplasser med hjem denne gangen.

Norge viser seg virkelig som en sterk kraft innenfor den internasjonale eventbransjen. Takk til BEA World Festival for å anerkjenne og feire kreativitet og innovasjon. Vi ser frem til fortsettelsen av vår reise med nye prosjekter og utfordringer.

Du kan se alle vinnere her: Event Winners | Bea World Festival
 
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN