Search
Search
Meny
Background
Bildetekst: 6.Sans by Liwlig ønsker velkommen til BlueX og nye medarbeidere.

6.Sans og Liwlig styrker seg ytterligere i det norske markedet

30. oktober 2023
6.Sans som er en del av Nordens største og ledende eventaktør, LIWLIG, melder i dag at 6.Sans har kjøpt 100% av aksjene i selskapet BlueX AS for å forsterke tilbudet innenfor segmentet gruppereiser.

 
Vi utvider med dette vårt tilbud til kundene, og ønsker velkommen til dyktige medarbeidere som alle er spesialister innen gruppereiser og firmaturer. “Det er spennende å bli kjent med BlueX og deres dyktige og erfarne medarbeidere. Vi gleder oss til å ønske de velkommen til 6.Sans familien.

Med BlueX på laget blir vi sterkere og kan tilby enda bedre løsninger med bredere kompetanse til våre kunder” - Per Morten Bergh, CEO i 6.Sans by Liwlig

«Så mange herlige folk med høy kompetanse og faglig tyngde er nå samlet under samme tak. Perfect Match!» - Eirin Hansen Solberg, Daglig leder i BlueX


Med dette oppkjøpet vil 6.Sans by Liwlig være ca. 35 ansatte i Norge og vil ha en budsjettert omsetning på totalt ca. 200 mill. NOK i 2024. Medarbeiderne i BlueX vil om kort tid flytte sammen med 6.Sans i Vika i Oslo.

Fakta om BlueX: Ble etablert i 2001 og er en av de ledende aktørene i Norge på firmareiser. Selskapet hadde en omsetning på ca. 40 mill. NOK i 2022.

Fakta om 6.Sans: 6.Sans by Liwlig er et av de ledende eventbyråene i Norge og ble etablert i 2002. Selskapet har ca. 30 medarbeidere, omsetter i 2023 for ca. 110 mill. NOK og ble sommeren 2022 en del av Liwlig group. 6.Sans består av en event avdeling, en travel avdeling, en film avdeling, samt et selskap innenfor gamification.

Fakta om Liwlig: Liwlig er Nordens største og ledende eventbyrå med ca. 330 medarbeidere og en omsetning i 2023 på ca. 1,1 milliarder NOK. Selskapet er etablert med ledende byråer i Finland, Sverige, Danmark og Norge.
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN