Search
Search
Meny
Background

BRAV blir bærekraftspartner med BUA

26. august 2022
Merkevareselskapet Brav Norway AS og BUA inngår en strategisk samarbeidsavtale. Med avtalen ønsker Brav å bidra til en mer bærekraftig og fornuftig forbruk av sportsutstyr.

BUA er Norges største nettverk for utstyrsordninger. Med 208 utstyrssentraler i 165 kommuner har de siden 2016 registrert over 1 million utlån fra sine sentraler. Ved å tilby gratis utlån av sport- og friluftsutstyr bidrar BUA til å utjevne sosiale helseforskjeller, samtidig får flere barn og unge muligheten til å teste nye aktiviteter og få en mer fysisk aktiv livsstil, uten at det øker forbruket.

Brav vil bidra med 500.000kr og artikler, videoer og kurs for å hjelpe BUAs låntakere til å ta gode valg når det gjelder bruk av utstyr og bekledning til sport- og friluftsliv.
 

- Med denne samarbeidsavtalen ønsker vi å legge til rette for at flere barn og unge kan komme seg ut i naturen uavhengig av bakgrunn, sier CEO i Brav Norway AS, Espen Falck Engelstad.
 

Les mer her

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN