Search
Search
Meny
Background

Frokostmøte og Årsmøte 29. mars

17. mars 2022 | Janette Haukland
Velkommen til Frokostmøte 29.03 kl 0900-1000 og Årsmøte kl 10.00-1045
Du kan delta  på en eller begge, digitalt eller fysisk.
 
Program for morgenen:
Frokost serveres fra kl 0830
KL 0900
 - Marit Brekke, Kommersiell seksjon Deichman Bjørvika ønsker velkommen og snakker litt om deres planer og fremtidsutsikter
kl 0915

 - Hvordan ble VM i skiflyging i Vikersund en suksess?! To år med pandemi har endret publikums vaner. Mange har blitt glade i sofaen og flere idrettsarrangementer opplever en nedgang i antall tilskuere. VM i skiflyging i Vikersund ble imidlertid en suksess og samlet 21 000 i arenaen. Hvordan jobbet arrangøren med PR og markedskommunikasjon for å få folk til å reise til den lille kommunen en time og et kvarter fra Oslo?
Svein Graff har i mer enn 20 år hatt ulike lederjobber i medie- og kommunikasjonsbransjen, og er i dag administrerende direktør i konsulentselskapet Aasland Graff & Partners. Han var kommunikasjonssjef for VM i skiflyging, og hadde ansvaret for PR og markedskommunikasjon før og under mesterskapet

KL 1000 -1045 Årsmøtet for foreningen.

I registreringen velger du hva du har mulighet til å delta på, om det kun er frokostmøte, årsmøte eller begge deler.Benytt knappene nedenfor for å lese mer og melde deg på, eller gi oss beskjed dersom du ikke kan komme.

Påmelding til Frokostmøte eller Årsmøte
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN