Search
Search
Meny
Background

Hopplandslaget og USA Ski jump har inngått et partnerskap

25. august 2022
Partnerskapet gjelder for de kommende fire år.

Trenerressursene skal deles mellom lagene, slik at vi oppnår maksimal kompetanseutvikling, sier trener Tore Sneli. Det samme skal sports science, treningssamlinger og arbeid mot sponsorer. Målet er å løfte de amerikanske utøverne opp på et høyere nivå, slik at de i fremtiden skal være med å kjempe om de gjeveste plasseringene i mesterskap og turneringer. Det jobbes iherdig for å få World Cup-renn til anleggene i USA, TV-tall fra OL viste at interessen for sporten allerede er stor på den andre siden av Atlanterhavet.

«Vår visjon er "Vi Vil Være Verdens Viktigste Hoppnasjon", når det gjelder toppidrettsdelen av vår satsing er målet å befeste vår posisjon som en av verdens beste hoppnasjoner. Ved å forene de gode kreftene til hoppmiljøene i USA og Norge ønsker vi inderlig å løfte hoppsporten internasjonalt til det høyest mulige nivået», sier Bråthen. 

Tom Bickner, styreleder i USA Nordic har uttalt at: «Norsk hoppsport har vært anerkjent som en av de beste i verden siden den første verdensrekorden på ski ble satt i 1808 av Olaf Rye. Vår organisasjon inngår et samarbeid for å videre utvikle utøverne, trenernes utdannelse, landslagstreningen, sports science og arbeid med sponsorer fordi det er den beste måten å transformere hoppsporten på. Vårt felles mål er å gjøre sporten mer relevant og interessant for unge jenter og gutter rundt om i verden.»

 

Les mer her
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN