Search
Search
Meny
Background

Innleder samarbeid med Kahoot!

15. april 2024
Nobels Fredssenter innleder samarbeid med Kahoot! For å spre kunnskap om fredsprisen. Mange tusen brukere har allerede engasjert seg i læringsopplevelser om Malala Yousafzai og andre inspirerende fredsprisvinnere.

«Fredsprisens historie er full av inspirerende personer og ideer som kan bidra til en bedre verden. Gjennom partnerskapet med Kahoot! når vi ut til elever over hele kloden med kunnskap som kan inspirere dem til selv å gjøre en innsats for fred», sier Nobels Fredssenters direktør Kjersti Fløgstad.


Nylig signerte Nobels Fredssenter og Kahoot! en samarbeidsavtale som innebærer at Fredssenteret får en egen kanal på Kahoots plattform med innhold de selv har kvalitetssikret.
 

Når klasserom verden over

Nobels Fredssenter er museet for Nobels fredspris og formidler kunnskap om prisen og prisvinnernes ideer og arbeid gjennom utstillinger, arrangementer og undervisningsopplegg for skoleklasser. Digitale skoleopplegg er allerede en viktig del av senterets arbeid med å nå ut internasjonalt, og i 2022 samarbeidet Fredssenteret med Minecraft om utviklingen av to spill om fredsprisen på den populære spillplattformen. Med partnerskapet med Kahoot! regner direktør Kjersti Fløgstad med å kunne nå enda flere barn og unge.

«I en verden preget av uro og konflikt er det viktig for oss å kunne nå ut bredt med kunnskap og historier som kan gi håp til unge mennesker», sier Fløgstad.

Vi er glade for å jobbe sammen med Nobels Fredssenter for å bygge bevissthet og kunnskap om fredsprisvinnerne og deres inspirerende arbeid. Budskapet om fred og samarbeid er universelt, og like viktig i klasserom som i styrerom og i hjemmet, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Kahoot!

Den norskutviklede læringsplattformen Kahoot! brukes av over åtte millioner lærere over hele verden. Nobels Fredssenters kanal inneholder flere ulike kahoots om Nobels Fredspris og inspirerende personer som Malala Yousafzai og fjorårets fredsprisvinner Narges Mohammadi.

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN