Search
Search
Meny
Background
Foto: Erik Berg

OBOS forlenger samarbeidet med Operaen: Innfører ny rabatt til unge kulturinteresserte

12. november 2022
OBOS og Den Norske Opera & ballett inngår ny treårig sponsoravtale. En del av avtalen er å innføre en ny rabattordning for kulturinteresserte under 30 år.

Norges største boligbygger og landets største scenekunstinstitusjon har hatt et godt og langvarig samarbeid i over 20 år. Nå er avtalen forlenget fram til 2025. Den nye avtalen betyr blant annet at det innføres en egen ungrabatt for de under 30 år – i tillegg til rabattene OBOS-medlemmer allerede har.  
 

– At vi nå i fellesskap skal se på en ny rabattordning for de under 30 år er et viktig virkemiddel for å få flere unge til å bli hekta på husets kunst. Samarbeidet med OBOS er svært godt, og hjelper oss med å realisere vårt samfunnsoppdrag. Jeg er veldig glad for at avtalen forlenges, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i Operaen, Kenneth Fredstie.  
 

OBOS sikrer seg med dette muligheten til å ha flere store arrangementer på Operaen – som OBOS på Operataket og OBOS billettfond. I tillegg vil de over 530 000 medlemmene i OBOS få eksklusive medlemsrabatter til alle forestillinger. Sammen med OBOS estimerer Operaen et salg av billetter med OBOS-rabatt på nærmere 1 million billetter siden samarbeidet ble inngått i 1996. 
 

Kultur for alle 

– OBOS har i en årrekke hatt et stort engasjement for norsk kulturliv, og vi skal fortsette å gi medlemmene våre mulighet til å kunne oppleve kultur til en overkommelig pris. Nå har vi siden vi startet samarbeidet med Operaen for over 20 år siden solgt rundt en million rabatterte billetter til kulturinteresserte medlemmer. Og jeg er veldig glad for at vi kan fortsette det fine samarbeidet - og slik bidra til at tusenvis av barn og voksne kan få gode kulturopplevelser de kommende årene, sier sponsoransvarlig kultur i OBOS, Hege Irene Asplund. 

OBOS ble i 2022 kåret til årets sponsor av Sponsor- og Eventforeningen basert på samarbeid med DNO&B. 

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN