Search
Search
Meny
Background
Foto: Espen Kofstad Tryg - Norges Golfforbund

Tryg og golfforbundet i nytt samarbeid

07. mars 2023
 Norges Golfforbund og Tryg Forsikring har inngått en femårig samarbeidsavtale som innebærer forsikringer med rabatt til medlemmene og pengestøtte til golfklubbene.
Avtalen gir gode forsikringsavtaler for landets 130.000 golfere. Blant annet inkluderer reiseforsikringen en egen «Hole in One»-forsikring og 15.000 kroner i erstatning dersom golfutstyret skulle bli ødelagt eller forsinket på reise.

Vi er glade over at Golfforbundet har valgt Tryg. Dette befester vår stilling som Norges beste forsikringsselskap for partnerkunder, sier norgessjef Espen Opedal i Tryg.

Vi er svært fornøyde med avtalen, som i tillegg til gunstige forsikringsavtaler til alle landets golfere kan gi betydelige summer til driften av golf-Norge, sier generalsekretær Tor-Anders Hanssen i NGF. 

Avtalen innebærer en "grasrotandel" som sikrer den enkelte golfklubb en inntekt fra medlemmenes forsikringer. 

Det er klubbene som leverer aktiviteten til alle landets golfere. Derfor har det vært selvsagt for oss at det også er klubbene som skal sitte igjen med størsteparten av fordelene i et slikt samarbeid, fortsetter Hanssen.

Vi har inngått liknende avtaler med blant andre Norges Musikkorps Forbund, og ser at det ligger et betydelig inntektspotensial i en slik grasrotandel. Dette er vinn-vinn for Tryg og landets golfklubber, sier Espen Opedal.
Som et ekstra ledd i avtalen er det også inngått et samarbeid med DP World Tour-spiller Espen Kofstad.

Skal vi få frem flere internasjonale golfere fra Norge er vi avhengig av å stimulere miljøene i golfklubbene. Gjennom denne avtalen viser Tryg at de ønsker å satse på Golf-Norge, noe som er veldig viktig for meg. Jeg håper flere ser verdien og potensialet i dette samarbeidet og blir med på laget, sier Kofstad.

Forsikringsavtalene vil være tilgjengelige for alle med medlemskap i en golfklubb tilsluttet NGF fra og med 7. mars.

 
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN