Search
Search
Meny
Background

Valgkomiteen er nå på jakt etter nye styremedlemmer

12. februar 2024
Valgkomiteen i Sponsor- og Eventforeningen søker etter nye medlemmer til styret. Vi etterlyser de som ønsker å påvirke og bidra til å forme veien videre for fellesskapet, sier leder av valgkomiteen Stian Grøstad, Sponsorsjef i Gjensidige. Vil du være med på å ta beslutninger, bidra med din ekspertise og være en drivkraft bak vår utvikling? Meld din interesse, eller tips oss gjerne om navn på gode kandidater, sier Stian.
Å være en del av styret i Sponsor- og Eventforeningen er en unik mulighet til å påvirke retningen og utviklingen til en viktig forening. Vi ser etter enkeltpersoner med en lidenskap for å skape endring; med ulike bakgrunner, erfaringer og perspektiver som vil berike våre diskusjoner og beslutninger.

Hvem vi ser etter:
  1. Engasjerte fagpersoner: Vi ønsker lidenskapelige fagpersoner som brenner for ett eller flere av våre fagfelt, og er villige til å investere tid og energi for styrke foreningen.
  2. Mangfold av Perspektiver: Vi oppfordrer en bred variasjon av ferdigheter, erfaringer og perspektiver for å sikre at våre beslutninger reflekterer samfunnets kompleksitet.
  3. Beslutningstakere: Evnen til å tenke strategisk, vurdere langsiktige mål og ta informerte beslutninger er avgjørende.


Hva styrearbeidet innebærer:
  • Bidra til strategiske beslutninger som former foreningens fremtid.
  • Aktiv deltagelse på styremøter og oppfølging av vedtak. 
  • Dedikerte oppgaver for å bistå administrasjonen.
  • Gi råd og veiledning til administrasjonen basert på ekspertise og erfaring.
  • Samarbeide tett med andre styremedlemmer og administrasjonen.

Å være en del av Sponsor- og Eventforeningens styre er en flott mulighet til å være en drivkraft for positiv forandring, til å bygge verdifulle nettverk samt å utvikle din styreerfaring.

Interessert i å bidra?
Send inn din CV, samt noen ord om deg selv, innen torsdag 22. februar til: stian.grostad@gjensidige.no For spørsmål eller mer informasjon, ta kontakt med leder av Valgkomiteen, Stian Grøstad på mail eller telefon: 99 11 77 55
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN