Search
Search
Meny
Background
Generalsekretær i Norges Skiforbund, Arne Baumann (t.v.) og CEO i Vår Energi Nick Walker.

Vår Energi inngår sponsoravtale med alpinlandslaget

28. september 2023
Norges Skiforbund Alpint og Vår Energi inngår et langsiktig samarbeid og sponsoravtale med norske alpinlandslaget, Team Telenor.
En felles tilnærming til lagånd og mangfold er noe av det som gjør samarbeidet med Team Telenor og alpinlandslaget til et naturlig partnerskap for Vår Energi. 
CEO i Vår Energi Nick Walker, kaller samarbeidet «en perfekt match».

I Vår Energi tror vi at store prestasjoner er et resultat av dyktige individer som jobber sammen mot et felles mål. Vi feirer lagspillet ; planleggingen, forberedelsene og det harde arbeidet som er involvert i å skape verdier og oppnå resultater i verdensklasse. Vår Energis viktigste ressurs er folkene våre, som vi ønsker skal lykkes som individer og som et topptrent lag som oppnår ekstraordinære resultater for selskapet. Vi er stolte av å stå sammen med Norges Skiforbund og et alpinlag i verdensklasse, for å bidra med energi til deres neste steg i sesongene som kommer, forteller han.

 
Vår Energi støtter herrelandslaget, kvinnelandslaget og paralagene i tre år for å bidra til utviklingen av utøverne når de konkurrerer som Attacking Vikings på globalt toppnivå. Avtalen inkluderer også sponsing av Wold Cup-rennene i Kvitfjell og Norgesmesterskapene de neste tre årene.

 Sportsjef i Norges Skiforbund, Claus Johan Ryste, er stolt over at alpinistene er attraktive, og at alpinlandslaget bygger merkevaren videre.

Det er hyggelig at vi fremstår spennende og relevante for en ny og spennende bransje for oss. Vi er glade for å kunne ønske Vår Energi velkommen som en nøkkelpartner for våre alpinlandslag. Ønsket om samarbeid og viljen til å fremme miljøer der enkeltpersoner trives innenfor et team matcher våre verdier veldig godt. Sammen er jeg sikker på at vi vil inspirere og oppnå resultater i verdensklasse, sier Ryste.

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN