Search
Search
Meny
Background

Velkommen til de nye styremedlemmene i foreningen

03. april 2022 | Janette Haukland
Spennende ny kunnskap kommer inn i styre med de nye medlemmene. 
Vi ønsker velkommen til nye styremedlemmer:

Trine Richardsen, Adm dir/CEO Gyro

Foto: Kilian Munch 


«Opplever at det er høye ambisjoner på bransjens vegne i den nye strategien Sponsor- og eventforeningen har lagt, og jeg ser frem til å bidra til realiseringen av denne.  Event og opplevelsesbasert kommunikasjon som virkemiddel kommer til å få enda større plass i utviklingen av sterke merkevarer og jeg tror vi som bransje vil ha stor nytte av å jobbe sammen om utviklingen av faget. Her har bransjeforeningen en viktig rolle som jeg gleder meg til å bli en aktiv del av.» - sier Trine Richardsen


Hege Irene Asplund, Sponsoransvarlig kultur og sosio, OBOS


«Etter mer enn tjue år i sponsorbransjen har jeg selv erfart hvor motiverende og utviklende det er å møte bransjekolleger i en faglig setting. Jeg tror på deling av erfaring og kompetanse på tvers av medlemsbedriftene. OBOS har vært medlem i Sponsor- og eventforeningen i mange år og vi har hatt stor glede av å være en del av foreningen. Det var derfor ikke vanskelig å si ja til å bidra da jeg ble spurt.
Foreningen spiller en viktig rolle i utviklingen av fagområdet videre, og dette gleder jeg meg til å bidra med.  Vi står foran en spennende tid, etter 2 år med store begrensninger. Jeg opplever at bransjen bobler av kreativitet.» - sier Hege


Marte Strand, BabusjkaProsjektleder for Green Producers Tool

"Jeg takket ja til å sitte i styret til Sponsor- og eventforeningen fordi jeg brenner for klima og arrangementer, og mener at Sponsor- og eventforeningen har kraft og mulighet til å skape positive endringer til det beste for klimaet." - sier Marte.

Vi gleder oss til å få deres innsikt og kompetanse inn i foreningen!

 
facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN