Search
Search
Meny
Background

Velkommen til Zuccarellostiftelsen

18. november 2021
Nytt medlem

Zuccarellostiftelsen jobber for at ingen barn i Norge skal stå på sidelinjen, gjennom å støtte barn og ungdom inn i organisert eller egenorganisert idrett og fysisk aktivitet. Det unike med oss er blant annet at vi støtter enkeltindivider direkte; mammaer og pappaer som sliter med å betale det det koster å ha barna i idretten f.eks. Det er dessverre forbundet mye skam til det å ikke ha råd til det "alle liksom skal ha råd til" her i rike Norge.
 

 -Vi ønsket å bli medlem av Sponsor- og Eventforeningen fordi vi ønsker å bli flinkere til å synliggjøre oss som en organisasjon som knytter bedriftens samfunnsansvar opp mot merkevarebygging, og fordi vi ønsker å knytte til oss mer kunnskap og kontakter innen bransjen, da vi bl.a. arrangerer en golfturnering som vokser for hvert år, og kan ha behov for rådgivning/kompetanse på event-feltet.
 

Og selvsagt fordi vi tror det er et veldig bra nettverk for oss å være i med muligheten til å ha det gøy med andre bransjekollegaer, sier Kristine Alcocer-Lind, daglig leder i Zuccarellostiftelsen.

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN