Search
Search
Meny
Background

OM FORENINGEN

Kompetanse, inspirasjon og nettverksbygging for sponsor- og eventindustrien!

Sponsor- og Eventforeningen er en bransje- og interesseorganisasjon for virksomheter som bruker sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøy. Disse er sponsorer, sponsorobjekt, messe- eller eventselskap, forbund, festivaler og sivilsamfunnsaktører.

Foreningen har i dag nær 230 medlemsvirksomheter.

Sponsor- og Eventprisen er en honnør til mottager, en spore til videre arbeid og til inspirasjon for andre. Prisen arrangeres på vårparten og 
er en anerkjennelse for dokumentert, målrettet og strategisk og arbeid med bruk av sponsing eller event som kommersielt virkemiddel.
Foreningen ble stiftet i 2001, da kalt Sponsorforeningen. Siden event ofte er et naturlig element i sponsorarbeidet, ble foreningen utvidet til å hete Sponsor- og Eventforeningen i 2005.

Vår visjon er: Sammen skaper vi verdifulle opplevelser

Foreningen har som formål å være et forum for kompetanseutvikling og erfaringsutveksling, og å inspirere til økt forståelse for og innsikt i bruk av sponsing og eventmarketing som fagområde.

Dette gjør vi ved å arrangere fagmøter av ulike slag og tilby nettverksarenaer gjennom hele året, Det hele toppes med å dele ut Sponsor- og Eventprisen på vårt årlige bransjearrangement bestående av en hel fagdag, med påfølgende prisutdeling og fest. Sist, men ikke minst, gir vi medlemmene våre jevnlige nyheter på nett og i vårt ukentlige nyhetsbrev.

Vi har et aktivt forum og et verdifullt nettverk som du kan bli en del av! Her møter du representanter fra næringslivet, idrett, kultur og humanitære organisasjoner, samt byråer innen messe, event og sponsing.
Årsregnskap

Årsregnskap

Årsregnskap i perioden 2008 - 2022.
ArrowLes mer
Vedtekter

Vedtekter

Vedtekter - stiftet 16. januar 2001, sist endret på Årsmøtet 22. mars 2018.
ArrowLes mer
Strategiplan 2019-2021

Strategiplan 2019-2021

Planen ble vedtatt på styremøte 4. september 2019.
ArrowLes mer
Vedtekter og statutter SEP

Vedtekter og statutter SEP

Vedtekter og statutter for Sponsor- og Eventprisen.
ArrowLes mer
LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN