Search
Search
Meny
Background

OM FORENINGEN

Sponsor- og Eventforeningen er en interesse- og bransjeorganisasjon for virksomheter som bruker sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøy. Disse er sponsorer, sponsorobjekt, messe- eller eventselskap, forbund, festivaler og sivilsamfunnsaktører.
Foreningen har i dag rundt 220 medlemsvirksomheter.
Foreningen ble stiftet i 2001, da kalt Sponsorforeningen. Siden Event ofte er et naturlig element i sponsorarbeidet, ble foreningen utvidet til å hete Sponsor- og Eventforeningen i 2005.

Vår visjon er: Sammen skaper vi verdifulle opplevelser

Foreningen har som formål å være et forum for kompetanseutvikling og erfaringsutveksling, og å inspirere til økt forståelse for og innsikt i bruk av sponsing og eventmarketing som fagområde.

Dette gjør vi ved å arrangere fagmøter av ulike slag og tilby nettverksarenaer gjennom hele året, Det hele toppes med å dele ut Sponsor- og Eventprisen på vårt årlige bransjearrangement bestående av en hel fagdag, med påfølgende prisutdeling og fest. Sist, men ikke minst, gir vi medlemmene våre jevnlige nyheter på nett og i vårt ukentlige nyhetsbrev.

Foreningen har et aktivt styre. 
Se hvem som gjør hva HER

Vi har et aktivt forum og et verdifullt nettverk som du kan bli en del av! Her møter du representanter fra næringslivet, idrett, kultur og humanitære organisasjoner, samt byråer innen messe, event og sponsing.
Årsberetning

Årsberetning

Årsberetninger i perioden 2008 - 2020
ArrowLes mer
Vedtekter

Vedtekter

Vedtekter - stiftet 16. januar 2001, sist endret på Årsmøtet 22. mars 2018
ArrowLes mer
Kompetanseutvalg

Kompetanseutvalg

Ansvarsområder og komiteer gjeldende frem til Årsmøtet i mars 2022.
ArrowLes mer
Strategiplan 2019-2021

Strategiplan 2019-2021

Planen ble vedtatt på styremøte 4. september 2019.
ArrowLes mer
Vårt arbeid

Vårt arbeid

Sponsor- og Eventforeningen er en ideell organisasjon som ble stiftet 16. januar 2001. Foreningen har som formål å fremme forståelsen for sponsing og event som fagområde.
ArrowLes mer
Personvernerklæring

Personvernerklæring

Sponsor- og Eventforeningen tar ditt personvern på alvor. Vi er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at opplysningene som vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen.
ArrowLes mer
LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er en medlemsfordel og derfor forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vi flytter over på nytt medlemssystem. Er du medlem vil du i løpet av noen dager motta invitasjon til vårt nye system slik at du kan logge inn.
BLI MEDLEM
LOGG INN