Search
Search
Meny
Background

OM FORENINGEN

Kompetanse, inspirasjon og nettverksbygging for sponsor- og eventindustrien!

Sponsor- og Eventforeningen (SEF) er bransjeforeningen for virksomheter som bruker sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøy og for den økende interesse- og opplevelsesbransjen i Norge. Foreningens medlemmer planlegger og gjennomfører flertallet av landets sponsorater, arrangementer, messer og møter.
Foreningen ble stiftet i 2001 og har i dag 220 medlemsvirksomheter inkludert all kompetanse innen bransjen, som sponsorer/eventkjøpere, rettighetshavere, byråer, messer, sponsorobjekter og destinasjoner, konsulenter og underleverandører. Våre medlemmer representerer næringsliv, idrettsorganisasjoner og sportsklubber, kulturinstitusjoner og sivilsamfunn -  alle selskap som er del av sponsor- og eventindustrien. 

SEF eier og forvalter den årlige bransjekonkurransen, Sponsor- og Eventprisen. Sponsor- og Eventprisen arrangeres på vårparten og er en anerkjennelse for dokumentert, målrettet og strategisk arbeid med bruk av sponsing eller event som kommersielt virkemiddel. Prisen er en honnør til mottager, en spore til videre arbeid og til inspirasjon for andre.

Vår visjon er: Sammen skaper vi verdifulle opplevelser

Foreningen har som formål å være et forum for kompetanseutvikling og erfaringsutveksling, og å inspirere til økt forståelse for og innsikt i bruk av sponsing og eventmarketing som fagområde.

Dette gjør vi ved å arrangere fagmøter av ulike slag og tilby nettverksarenaer gjennom hele året. Det hele toppes med å dele ut Sponsor- og Eventprisen på vårt årlige bransjearrangement bestående av en hel fagdag, med påfølgende prisutdeling og fest. Sist, men ikke minst, gir vi medlemmene våre jevnlige nyheter på nett og i våre nyhetsbrev.

Vi har et aktivt forum og et verdifullt nettverk som du kan bli en del av! Her møter du representanter fra næringslivet, idrett, kultur og humanitære organisasjoner, samt byråer innen messe, event og sponsing.
Årsregnskap

Årsregnskap

Årsregnskap i perioden 2008 - 2022.
ArrowLes mer
Vedtekter

Vedtekter

Vedtekter - stiftet 16. januar 2001, sist endret på Årsmøtet 4. april 2024.
ArrowLes mer
Strategiplan 2022 - 2025

Strategiplan 2022 - 2025

Planen ble vedtatt på styremøte november 2022
ArrowLes mer
Vedtekter og statutter for SEP

Vedtekter og statutter for SEP

Vedtekter og statutter for Sponsor- og Eventprisen.
ArrowLes mer
LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN