Search
Search
Meny
Background
JCP

JCP shortlisted i fire ulike kategorier, Heavent Awards

02. mars 2023
Tirsdag ble nominasjonene til årets Heavent Awards offentliggjort. Og som eneste nordiske byrå er JCP Event nominert fire ganger.
 

Det er utrolig stas å få den annerkjennelsen, og at vi er eneste nordiske byrå som er nominert viser bare hvor høyt nivå det er. At vi står for 10 prosent av de 41 nominasjonene er ganske sykt, sier Managing director i JCP Event, Gjermund Hellan, i en pressemelding. 


Viser bredden
Prisen beskrives som den aller gjeveste i eventbransjen, og JCP Event er nominert i kategoriene «Internal Communication event award», «B to C event award», «Incentive or team building event award» og «Sport, Cultural, Educational or Entertainment event award».

At vi markerer oss så sterkt internasjonalt er vi utrolig stolte over. Juryen har fått inn nominasjoner fra hele verden, og at vi er nominert i fire ulike kategorier viser bredden vi evner å levere på sammen med kundene våre, sier Account Director/Partner, Maria Oljemark.


En bransje som aldri står stille
Det er totalt ni ulike kategorier i Heavent Awards, i tillegg til Grand Prix. 

Her snakker vi alt fra sponsoraktivisering i verdensklasse til potensielt Europas beste kulturbyggende event. Det beviser at vi er fleksible, og kan levere det kunden ønsker, og det er vi stolte over. Vi jobber i en bransje som aldri står stille, og der vi konstant må utvikle oss, og dette er et bevis på at vi klarer det, sier Hellan.
Han håper på seier i flere kategorier.

Vi håper selvsagt på å stikke av med en eller flere priser, men vi er uansett ekstremt fornøyde med å bevise at vi er det byrået med flest plasser på shortlisten. Det jobbes utrolig godt i JCP, og det er dette et håndfast bevis på.

facebook

LES FLERE NYHETER

LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN