Search
Search
Meny
Background

Sponsor- og Eventprisen 24. april 2024

I år tar vi Sponsor- og Eventprisen til nye høyder! Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse på CARLS - Oslos nye "hot spot" - der inspirasjon, motivasjon, mingling og prisutdeling står i sentrum. Det blir innhold gjennom hele dagen og kvelden - se programmet her.
Det blir faglige innholdet i form av foredragsholdere og live-juryering. I tillegg får du frokost, lunsj, middag med to drikkebonger, prisutdeling og fest, ispedd fantastisk underholdning fra Nora Collective og DJ Afri.

Meld deg på her: Sponsor- og Eventprisen 2024 - Apr 24, 2024 | Checkin

Vi leverer tre parallelle sesjoner gjennom dagen - faglig innhold samt live-juryering av de nominerte i ni priskategorier, som garantert vil engasjere og inspirere.

Live-juryeringen gir deg en førstehåndsopplevelse av de ekstraordinære casene fra vår bransje, og muligheten til å se kreativitet og innovasjon bli anerkjent i sanntid.

Det nye konseptet er utviklet med dere i tankene – for å styrke fellesskapet, for å løfte frem de mest innovative prosjektene, og ikke minst for å feire det vi oppnår sammen.

Sponsor- og Eventprisen 2024 er mer enn en prisutdeling; det er en plattform for inspirasjon, læring og fest. Vi garanterer en stemningsfull dag og en uforglemmelig opplevelse, med underholdning fra kjente artister og DJ, og ser frem til å dele denne unike opplevelsen med deg!

Venue
Oppdag Oslos nyeste hotspot, CARLS på Carl Berner  – en livlig arena åpen hver dag for alle kultur- og underholdningssøkende sjeler. 

Med et variert utvalg av aktiviteter - som standup, quizkvelder, og fotballquiz, kombinert med deilig mat og drikke - er Carls mer enn bare et samlingspunkt; det er en opplevelse.

Adresse: Trondheimsveien 113, 0565 Oslo

Nominasjoner 2024

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

          
           
       
  
LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN