Search
Search
Meny
Pause Play
Top Image
Top Image

SPONSOR- OG EVENTFORENINGEN

Bransje- og interesseorganisasjon for sponsorer, sponsorobjekter, eventbyråer, messeselskap og diverse leverandører til sponsor- og eventindustrien.

Våre 220 medlemmer representerer næringsliv, idrettsorganisasjoner og sportsklubber, kulturinstitusjoner og sivilsamfunn -  alle selskap som er del av sponsor- og eventindustrien. 
LES MER
Background
Top Image

BLI MEDLEM

Sponsor- og eventforeningen er en bransje- og interesseorganisasjon for sponsorer, sponsorobjekter, forbund, sivilsamfunn, eventselskap, messeselskap, byråer.

Våre 225 medlemmer representerer næringsliv, idrett, kultur, sivilsamfunn og byråer innen sponsing og event. 
LES MER

Sponsor- og Eventprisen 2024

Den 24. april 2024 tar vi Sponsor- og Eventprisen til nye høyder! Med tre parallelle sesjoner gjennom dagen, er vi sikre på at det er noe for enhver smak – uansett om du er ute etter ny kunnskap eller inspirasjon!

I år, for første gang, introduserer vi live-juryering av ni priskategorier. Dette vil ikke bare gi deg en førstehåndsopplevelse av de ekstraordinære casene fra vår bransje, men også muligheten til å se kreativitet og innovasjon bli anerkjent i sanntid.

Det nye konseptet er utviklet med dere i tankene – for å styrke fellesskapet, løfte frem de mest innovative prosjektene, og ikke minst, for å feire det vi oppnår sammen. Sponsor- og Eventprisen 2024 er mer enn en prisutdeling; det er en plattform for inspirasjon, læring og fest.

I år arrangeres Sponsor- og Eventprisen på Carls
Oppdag Oslos nyeste hotspot, Carls – en livlig arena åpen hver dag for alle kultur- og underholdningssøkende sjeler. Med et variert utvalg av aktiviteter som standup, quizkvelder, og fotballquiz, kombinert med deilig mat og drikke, er Carls mer enn bare et samlingspunkt; det er en opplevelse.
LUKK Close

BLI MEDLEM

Denne siden er forbeholdt medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen.

Vennligst logg inn eller bli medlem for å se innholdet.
BLI MEDLEM
LOGG INN